Het gemak van huren

Wonen in een huurwoning heeft diverse voordelen. Zo heeft de huurder geen uitgaven aan het (groot) onderhoud van de woning. Ook zijn er geen hoge transactiekosten als de woning wordt betrokken en geen extra investeringen voor een keuken met apparatuur of een ingerichte badkamer. Bij een huurwoning loopt de verhuurder het risico van waardeontwikkeling, de financiering en het renterisico. Na een verplichte eerste huurperiode van één jaar is iedere huurder flexibel met slechts een opzegtermijn van één maand. Daardoor is huren aantrekkelijk voor zowel starters, die nog niet willen kopen, of huishoudens van verschillende samenstellingen.

Ook voor eigenaren van woningen die zorgelozer willen gaan wonen is het een goed alternatief. Het vrijgekomen vermogen uit verkoop kan dan voor andere nuttige of aangename zaken worden aangewend. Wonen in Pharos biedt woongemak en tegelijkertijd zorgeloos wonen met een vast uitgavenpatroon.

Verhuurproces

Onze makelaars zijn gespecialiseerd in de verhuur van woningen. De minimale huurperiode voor een appartement in Pharos is 12 maanden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze makelaars. Vraag naar de mogelijkheden om de woning van uw keuze gestoffeerd te huren.